O nama

O nama

Virtual Design je firma koja se bavi razvojem i izradom informatičkih rješenja, internet marketingom i izradom internet prezentacija. Naš tim ima reputaciju kroz izradu visoko kvalitetnih softverskih rješenja za različite potrebe i zahtjeve korisnika koristeći najnovije tehnologije na području programerskih alata.

Naša primarna oblast djelovanja je pružanje kvalitetnih softverskih rešenja kao i izradu Internet prezentacija na visokom nivou (web programiranje, baze podataka, CMS...). Naš uspjeh se temelji na jednostavnoj i učinkovitoj strategiji: pažljivo slušanje zahtjeva kupaca, te brzo i precizno ispunjavanje. Virtual Design pored gore pobrojanih usluga svojim klijentima također nudi i usluge grafičkog dizajna. U sklopu ove usluge nudimo grafičku pripremu kataloga, promotivnih brošura i letaka, izradu logotipa firme, izvještaja, i dr. Ukažite nam Vaše povjerenje, a mi ćemo znati kako da ga opravdamo. 

UNIKATNA RJEŠENJA ZA SVE PROJEKTE

Nudimo Vam unikatan dizajn web sajta koji će Vas izdvojiti u moru sličnih prezentacija. Budite među najbolje rangiranim na Google-u i ostalim vodećim pretraživačima. Zadovoljni klijenti su nam najvažniji prioritet, projektima pristupamo sa maksimalnom posvećenošću sa ciljem razvoja rješenja prilagođenih Vašim potrebama. Ne propustite šansu da malim ulaganjem omogućite da veliki broj ljudi posjeti Vaš web sajt i izabere Vaše proizvode i usluge.
scroll up