Web Dizajn

Web Dizajn

ŽELITE WEB SAJT UNIKATNOG DIZAJNA, PRILAGOĐEN SVIM PRENOSIVIM UREĐAJIMA?

Izrada sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika kroz jednostavan interfejs.

USLUGA USMJERENA KORISNIČKIM POTREBAMA

Naše opredjeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa web dizajna i developmenta do implementacije rješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju.

VIZIJA PROJEKTA I ANALIZA

Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranju i određivanju strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i arhitektura koja će obezbjediti visoke performanse.

KONSULTOVANJE O TEHNOLOGIJAMA ZA IZRADU SAJTA

Ako niste poznavaoci tehnologija i niste sigurni koje treba da se koriste, bilo da su u pitanju web dizajn ili web programiranje, mi ćemo vam pružiti podršku u procesu odabira prave kombinacije tehnologija za vaš projekat, a da se istovremeno ispoštuju svi standardi i usaglašenost sa najnovijim trendovima.

KORISNIČKO ISKUSTVO

Veliku pažnju posvećujemo dizajnu korisničkog interfejsa pri izradi sajta koji će biti jednostavan i upotrebljiv za krajnje korisnike kroz sveobuhvatnu izradu prototipa i testova upotrebljivosti.

ISPORUKA RJEŠENJA I PODRŠKA

Nakon što je projekat detaljno testiran, spreman je za isporuku krajnjem korisniku. Svi korisnici dobijaju obuku i dokumentaciju sa objašnjenjima kako da pravilno koriste i održavaju aplikaciju ili mogu da se odluče da taj dIo posla prepuste nama.

KONTUIRANO UNAPRJEĐIVANJE SAJTA

Često se dešava da korisnici uvode nove poslovne procese i zahtjeve i žele da ih usklade sa web aplikacijom. Obezbjeđujemo da naši web projekti imaju laku mogućnost dodavanja i integracije novih mogućnosti.


WEB DIZAJN U SKLADU SA NOVIM SVJETSKIM TRENDOVIMA:

RESPONSIVE DIZAJN PRILAGOĐEN MOBILNIM UREĐAJIMA
Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo verovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (responzivni ili prilagođavajući dizajn, onaj koji se prilagođava uređaju).

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.


KVALITETNA IZRADA SAJTA - NARUČITE ODMAH

Ukoliko imate potrebu za izradom sajta kvalitetnog i unikatnog dizajna koji će za vas izraditi naši dizajneri, kontaktirajte s nama i naručite Web dizajn putem online formulara.

UNIKATNA RJEŠENJA ZA SVE PROJEKTE

Nudimo Vam unikatan dizajn web sajta koji će Vas izdvojiti u moru sličnih prezentacija. Budite među najbolje rangiranim na Google-u i ostalim vodećim pretraživačima. Zadovoljni klijenti su nam najvažniji prioritet, projektima pristupamo sa maksimalnom posvećenošću sa ciljem razvoja rješenja prilagođenih Vašim potrebama. Ne propustite šansu da malim ulaganjem omogućite da veliki broj ljudi posjeti Vaš web sajt i izabere Vaše proizvode i usluge.
scroll up