Izrada softwera

Izrada softwera

Svaki projekt izrade nove aplikacije započinjemo detaljnom analizom želja i potreba naručitelja. Unaprijed definirani zahtjevi na samom početku razvoja softvera znače kvalitetniju komunikaciju između naručitelja i razvojnog tima, bržu izradu i testiranje aplikacije te, u konačnici, zadovoljne korisnike. Izrada programa po narudžbi je proces koji, ako se ispravno vodi može biti ugodan i izazovan, a rezultat je aplikacija koja će Vam na kraju povećati profitabilnost i olakšati svakodnevni rad. Dakako ovaj proces ima svoje prednosti i mane u odnosu na kupnju gotovog rješenja. I prednosti i mane uvijek predočavamo našim klijentima.

PREDNOSTI IZRADE SOFTVERA PO MJERI KUPCA
Razvija se programsko rješenje koje ne postoji na tržištu.
Program je potpuno prilagođen Vašem poslovnom procesu.
Sudjelovanje u razvoju i zadovoljstvo stvaranja nove vrijednosti.
Ovako razvijeni program Vam istinski i bez kompromisa pomaže u radu te povećava produktivnost i profitabilnost Vašeg posla.

POSTOJE NARAVNO I MANE IZRADE
Rok isporuke (program se ne može dobiti odmah, već se zahtjeva vrijeme razvoja).
Razvoj zahtijeva i Vaše vrijeme i sudjelovanje u specificiranju aplikacije i prenošenju Vašeg znanja u program koji se razvija.
Viša cijena nego za gotovo rješenje iz kutije.
Potrebno je neko vrijeme uhodavanja i prevladavanja "dječjih bolesti" novo izrađenog programa.

CIJENA IZRADE
Generalnu cijenu razvoja programa ili složenog informatičkog sustava je jednostavno nemoguće odrediti bez detaljnog specificiranja posla. Cijena ovisi jedino o procijenjenom opsegu posla.

ROKOVI ISPORUKE
Rokovi isporuke ovise o kompleksnosti naručenog programa s tim da praktički nije moguće razviti novi proizvod za manje od 3 tjedna. U našoj praksi najčešće su rokovi isporuke između 30 i 60 dana, a bilo je i slučajeva kad je razvoj trajao i nekoliko mjeseci.

MOŽETE LI RIJEŠITI MOJ PROBLEM?
Iz naše referentne liste možete vidjeti koliko je širok spektar područja za koje smo napravili programsko rješenje, od programiranja poslovnih softvera do zahtjevnih web portala. Sigurni smo da možemo ponuditi softversko rješenje i za Vaš problem. Kontaktirajte nas.

UNIKATNA RJEŠENJA ZA SVE PROJEKTE

Nudimo Vam unikatan dizajn web sajta koji će Vas izdvojiti u moru sličnih prezentacija. Budite među najbolje rangiranim na Google-u i ostalim vodećim pretraživačima. Zadovoljni klijenti su nam najvažniji prioritet, projektima pristupamo sa maksimalnom posvećenošću sa ciljem razvoja rješenja prilagođenih Vašim potrebama. Ne propustite šansu da malim ulaganjem omogućite da veliki broj ljudi posjeti Vaš web sajt i izabere Vaše proizvode i usluge.
scroll up